ir arriba

La cursa del pont 2021

Després de dos anys sense poder celebrar la cursa, arriba amb un nou format i recorregut, el circuit comprèn les poblacions de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja, posant en valor el pont que uneix els dos pobles.

 

L’objectiu principal de la cursa és mobilitzar la població i fomentar una jornada esportiva entre participants de totes les edats, que la gent surti al carrer a veure la cursa i animar.

INFORMACIÓ

Data de la cursa

Diumenge 14 de novembre de 2021

Punt de trobada

El lloc de sortida i meta serà des del Parc Fluvial del Delta, situat al costat del pont Lo Passador, a Deltebre.

Horaris

8:00 a 9:30 h. Entrega de dorsals i bossa del corredor
8:00 a 9:30 h. Inscripcions del dia (No esperar a última hora) 09:30 a 10:00 h. Sortida cursa KIDS
10:00 h. Sortida conjunta dels 10K, 5K i marxa.
11:45h. Entrega de trofeus

CIRCUIT

5km i 10km

Totes les modalitats comencen i acaben al parc fluvial de Deltebre.
En aquest cas les 10k i 5k inicien el circuit conjuntament pel passeig del riu de Deltebre en direcció La Cava, fins arribar al restaurant «Olmos», un des d’allí s’iniciaran per circuit urbà, pel carrer Unió, seguint per Goles de l’Ebre fins a l’encreuament de «les 4 carreteres», seguint pel carrer Trinquet, fins arribar de nou al passeig del riu en direcció novament al pont Lo Passador, on allí hauran completat i acabat el circuit els participants dels 5km.

10km

Els que han escollit la modalitat de 10km seguiran, creuant el pont «Lo Passador» en direcció Sant Jaume d’Enveja, per fer un recorregut pel passeig del riu, fins al carrer Carles I, fins girar amb l’avinguda Catalunya fins arribar a l’avinguda de l’Ebre on allí es creuarà novament el pont, per arribar a la meta del parc fluvial de Deltebre.

Marxa caminant

En el cas dels participants en la modalitat marxa caminant, el circuit serà el recorregut des del parc fluvial, sortint en el mateix moment que la resta de participants de 10k i 5k, però en aquest cas, resseguiran els 5km pel nucli de Sant Jaume d’Enveja, creuant el pont i seguint el circuit marcat i acabant a la meta.

Kids

La cursa estrella, per als més petits, per viure una experiència única i que l’esportivitat sempre vagi per davant de la competitivitat, adaptat a diferents edats, amb dos distàncies 50 m i 100 m que transcorreran pel passeig del riu a Deltebre amb sortida des del parc fluvial.

 

A continuació es detalla el recorregut del circuit complet, on estan inclosos els 5 km inicials de Deltebre i els 5 km restants per completar el circuit 10 km al nucli de Sant Jaume d’Enveja.

Distàncies

10 Km, puntuable al circuit Running Series Terres de l’Ebre 2021 5 Km, puntuable al circuit Running Series Terres de l’Ebre 2021

Informació tècnica

Sortida conjunta dels 10 Km i 5 km
Distància total: 10 Km o 5 Km segons inscripció. Avituallaments líquids en cursa.
1 Avituallament líquid i sòlid a l’arribada.
Hi haurà serveis al centre fluvial.
Control de temps per xip.

Obsequis

Obsequi (per als primers 300 inscrits).

Material promocional.

Trofeus

Als 3 primers absoluts en categoria femení i masculí (10K).
Al primer classificat de les categories Sub18 (només 5K), Sub23, sènior, veterà-1, veterà-2, màster-1, màster-2, tant masculí com femení.

INSCRIPCIONS

Organitza / Col·labora

TELL ME MORE

Make a splash with WaveRide, designed for everyone passionate about all things surfing.

156-677-124-442-2887
info@wordpress.com
184 Main Collins Street Victoria 8007
Follow Us: